Kajian makmal telah menemui..

Cara Pantas & Terbukti Berkesan Membantu Bayi Anda Daripada Batuk Berkahak, Selsema, Sembelit & Kembung Perut.

Assalamualaikum,
Nama saya “Medem Nurul”. Seorang pensyarah di sebuah universiti tempatan.

Izinkan saya berkongsi dengan anda hasil kajian saya yang terbukti berkesan menghilang dan merawat:

  • Bayi batuk atau berkahak.
  • Bayi selalu batuk pada waktu malam.
  • Bayi sukar tidur kerana selsema atau hidung tersumbat.
  • Bayi sembelit susah nak buang najis.
  • Bayi kerap menangis kembung perut.
Medem Nurul
Mengantuk kat tempat kerja sebab tak cukup tidur.

Sebagai ibu, pernah tak anda mengalami perkara-perkara macam ni?

  • Mengantuk kat tempat kerja sebab tak cukup tidur.
  • Badan penat tak cukup rehat. Lepas kerja pergi klinik check baby. Puan pun tahu, ubat hospital tak elok sangat untuk bayi kecil.
  • Pilihan terakhir, kita mesti akan kerap cuti atau ambil MC.

Dan anda mesti pernah lalui macam kat bawah ni kan..

Minta petua daripada kawan-kawan di pejabat.

Minta petua daripada kawan-kawan di pejabat.

Terpaksa Google cari petua atau perkongsian di blog.
Terpaksa Google cari petua atau perkongsian di blog.

Dah jumpa petua, rasa malas dan tak sempat nak buat.

Dah cuba bermacam produk, tapi masih tak berkesan.

Di Akui Berkesan & DiSarankan Oleh Ibu-Ibu Di Malaysia Yang Telah Menggunakannya.

It’s totally amazing!

Anda hanya perlu fokus dan baca sampai habis kerana produk ini memang magik!

MAGIK SIMPLIRUB

Dengan adanya SimpliRub…

Tak perlu lagi bersengkang mata meng”google” tips dan petua di internet.

Jimatkan masa dan tenaga untuk menunggu giliran di klinik dan wang ringgit puan.

Tak bimbang lagi untuk keluar pada waktu malam bersiar-siar bersama bayi puan.

Tak bimbang lagi dengan cuaca panas atau hujan.

Bayi dapat tidur dengan nyenyak walaupun dalam bilik berhawa dingin.

Simplirub bertindak pantas..

  • Menghilangkan batuk dan mencairkan kahak dengan pantas.
  • Melancarkan pernafasan dan mengeringkan hingus.
  • Tiada lagi sembelit. Bayi akan dapat membuang najis dengan sempurna.
  • Tiada lagi rengetan dan tangisan bayi kerana kembung perut.
Balm Bayi Selsema

Sijil Ujian Klinikal

Testimoni

Jaminan kualiti, keberkesanan dan user-friendly menjadi keutamaan penghasilan SimpliRub.

  • Tidak panas, tidak pedih dan cepat meresap ke dalam kulit bayi.
  • Menggunakan pati-pati tumbuhan yang asli.
  • 100% natural dan multifunction balm yang original.
  • Tiada pantang larang cara penggunaan.
  • Sesuai untuk semua peringkat umur.
  • Amat mudah dan sesuai dibawa kemana-mana sahaja.
  • Kualiti produk yang hebat dengan harga yang cukup murah.
Balm Bayi Selsema

Hari ni saya nak bagi BIG Diskaun *60%*

Dapatkan sekarang!

SEMENANJUNG MALAYSIA

PAKEJ BIASA

1 KOTAK SIMPLIRUB
RM 39
  • POS PERCUMA
JIMAT RM30

PAKEJ KOMBO

2 KOTAK SIMPLIRUB
RM 59
  • POS PERCUMA
  • PERCUMA CUTE BABY PORCH BAG (Limited stock)
JIMAT RM79

SABAH DAN SARAWAK

PAKEJ BIASA

1 KOTAK SIMPLIRUB
RM 45
  • POS PERCUMA
JIMAT RM24

PAKEJ KOMBO

2 KOTAK SIMPLIRUB
RM 75
  • POS PERCUMA
  • PERCUMA CUTE BABY PORCH BAG (Limited stock)
JIMAT RM63

Soalan Lazim

Umur yang paling sesuai adalah 1 bulan dan ke atas.

Simplirub hanya untuk kegunaan luar sahaja. Sapu hanya sedikit di hidung untuk selsema.
Sapu di leher, dada dan belakang untuk hilangkan batuk dan kahak. Sapu di perut untuk sembelit dan kembung perut.

Kesan bagi setiap individu itu adalah berbeza.
Ramai yang mendapat perubahan dan kesan seawal 2 hari dan ramai juga yang mengambil masa 5 hari dan ke atas.

Setiap individu itu komposisi hormonnya berbeza-beza. Dan jenis masalah yang dihadapi juga berbeza-beza.

Kesan sampingan produk ini sangat minima. Seperti yang diberitahu, produk ini 100% adalah daripada herba semulajadi.

Dan tiada kandungan ubat-ubatan berbahaya yang boleh memudaratkan kesihatan secara langsung atau dimasa akan datang.

TIADA pantang larang penggunaan Simplirub.

Sekiranya anda simpan di tempat bersuhu bilik, ianya akan bertahan selama 24 bulan.
Jangan simpan di tempat yang panas.

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

© 2022 Hak Cipta Terpelihara – Simplirub. 82 Taman Desa Kamela, Alor Setar Kedah. Tel: 011-27904190